REKOMANDUAR HOT

Ne përpiqemi që të jetë prodhuesi cilësisë më të lartë

telekomandë Electric çorape 100m mbështjell

1.Company Core Filozofi Ebenalp Mobile Hyd ...

REKOMANDUAR HOT

Në çdo cep të botës që ju do të gjeni një SOUTLIER makine

Ebenalp Mobile hidraulike Pajisje Prodhim Ningbo Co, LTD. është një ndërmarrje gjithëpërfshirëse të re dhe të teknologjisë së lartë integrimin e kërkimit, zhvillimit, prodhimit dhe shitjes që kryesisht fokusohet në teknologjinë inovative kontrollit fluide dhe automatizimi inxhinieri montim. Ne kemi pavarura hardware dhe software platforma për projektimin, zhvillimin dhe inovacionit të qëndrueshëm dhe teknologjitë kryesore dhe shërbimet e testimit të produkteve të reflektojnë vjet e sedimentimit teknologjik dhe akumulimit ...

WhatsApp Online Chat!